Jedna od najlegendarnijih fotografija iz ere supermodela, jeste ona iz 1991. urađena u crno-beloj tehnici, a fotografisana u njujorškoj ulici i pločinku još mokrom od kiše.

Ipak, ambijent svakako nije taj koji čini ovu kultnu sliku posebnom, već činjenica da se jedna pored druge u nizu stoje neke od najlepših žena iz sveta modelinga ikada.

Obučene u bajkerske čizme, crne najlon čarape, suknjice, kožne jakne i beretke, manekenke kao što su Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schieffer, Cindy Crawford, Kristy Turlington izgledaju poput svojevrsne ulične modne bande od koje zastaje dah.

Jasno je da ovakav izgled malo ko (ili zapravo niko) ne može da nadmaši, ali to ne znači da on ne može da posluži kao odlična inspiracija.

Ćerka Cindy Crawford ponela je vrlo sličnu beretku, ali u letnjem i potpuno drugačijem izdanju svojstvenom njenom stajlingu naravno.

Crne letnje kapri pantalone mini Cindy je kombinovala sa jednodelnim kupaćim kostimom u istoj nijansi, dok je izgled upotpunila belim starkama i popularnim mini rancem na leđima, te teget beretkom na glavi.

Casual, jednostavno, ali moderno i što je najvažnije Kaia izgleda sjajno u ovoj naizgled nespojivoj kombinaciji. Još jednom potvrđeno pravilo - važno je ko nosi određenu garderobu, a ne šta nosi na sebi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/