Lepa manekenka je prisustvovala eventu Women Of Vision koji je organizovala fondacija David Lynch Foundation.

Njeno praktikovanje joge i meditacije opšte je poznato pa i njena agnažovanost za humanitarne aktivnosti. Ovoga puta Gisele se priključila prikupljanju sredstava za učenje o transedentalnoj meditaciji koje je namenjeno ženama koje su žrtve nasilja i seksualnog uzemiravanja. 

Iako je na samom događaju u prvom fokusu bila nagrada koju je Gisele dobila za humanitarni rad, njen fantastičan stil za ovu priliku nije prošao nezapaženo. Jer, iako se najpopularnija brazilska manekenka povukla sa modnih pista, njen izgled i odevne kombinacije i dalje nemaju konkurenciju. 

Fotografije prelepe Gisele u beloj kombinaciji, pogledajte na sledećoj strani.

PageBreak

Gisele u beličastom odelu - sako, košulja i pantalone, je pokazala kako sa jednostavnom, klasikom nikad ne možete da pogrešite.

Dugonoga lepotica od propratnih detalja se opredelila za cipele na štiku i cluch zlatnu torbicu. Njen izgled je primer besprekornog poslovnog looka, koji uz male detalji poput efektne torbice ili diskretnih alki može da izgleda glamurozno. 

I ovog puta, prelepa žena Toma Bradyjaa imala je savršene, pa možemo reći "žizelične" lokne koje su tako specifične za manekenku i svedenu, veomo prirodu šminku.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/