Ovoga puta omiljenu Britanku smo "uhvatili" na Tribeca filmskom festivalu u Njujorku, na premijeri filma The Circle. Glumica koja je ovih dana aktuelna ulogom Belle u filmu "Beauty and the beast" je pokazala savršeno belo izdanje, dokazavši da je kraljica elegancije. 

Glamurozna gospođica Watson sa svojim istančanim osećajem za modu, ostala je verna jednostavnoj eleganciji koja je svojstvena i vojvotkinji od Kembridža. 

Emma se ovoga puta opredelila se za dugu, belu Burberry haljinu sa spuštenim ramenima koja je napravljena od eko svile, i to ručnim radom koje je tipično za italijansku modu. Svilenom kreacijom engleskog brenda, Emma je ponela samo ono u šta veruje - eko modu.

Duga, bela haljina koja pada na ramena sečena je u struku, a jednostavnost modela je narušena tek šlicem sa leve strane. All white kraljica stila, opredelila se za crne sandale i bordo pismo-tašnu u domenu nadogradnje. 

Celokupni izgled Emme Watson, pogledajte na sledećoj strani.

PageBreak

Emma sigurno sa ovom kombinacijom podseća na glamur i modu starog Holivuda. Ipak, taj eko momenat i svedeni nakit u vidu čoker-ogrlice i visećih minđuša ovog puta unosi moderno shvatanje najbitniej sporedne stvari na svetu - MODE. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/