Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Pauza od formalnih izdanja: Melania Trump u belim pantalonama i military košulji pokazala da odlično nosi i ležerne kombinacije (FOTO)

Pauza od formalnih izdanja: Melania Trump u belim pantalonama i military košulji pokazala da odlično nosi i ležerne kombinacije (FOTO)

Foto: Profimedia

19. 04. 2017.

Od kada je postala Prva dama Amerike, Melania Trump je retko kada bila viđena van formalnih, zvaničnih susreta na kojima je nosila damska, elegantna izdanja. Da joj ležerne kombinacije i te kako stoje, dokazala je pre nekoliko dana ....

Iako važi za damu koja neguje elegantan, damski stil Melania Trump ume sa stilom da nosi i ležernu modu, zavisno od prilike. 

Sredinom aprila, dok je njen suprug igrao golf, supruga Donalda Trumpa je posetila jednu sigurnu kuću u Americi. Tom prilikom je obukla kropovane bele pantalone koje je uparila sa maslinasto zelenom košuljom. 

Možda su tu neočekivanu Melanijinu praktičnost uzdrmale sandale sa štiklom koje potpisuje Rene Caovilla i koje su urađene od zmijske kože i kristala, ali ostatak je bio u skladu sa odevnom kombinacijom. Njena talasasta kosa je bila ležerna i opuštena. Dosta drugačije nego na ono što smo je navikli...

U dosadašnjim prilikama, Melanija uvek izgleda tip-top i ređe su prilike kada možemo da je "uhvatimo" u ovakvim izdanjima. 

Pogledajte na sledećoj strani ležerno izdanje Melanije Trump...

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE