Prekjuče je dodelom Zlatnog medveda zatvoreno 67. izdanje Berlinala, internacionalnog filmskog festivala u Berlinu. Upravo na ovom evropskom festivalu premijerno je prikazan najnoviji film britanske glumice Sienne Miller - The Lost City of Z.

Biografska drama po istinitom događaju koja u stretištu priče ima britanskog arheologa, poručnika Percivala Fawcetta (Charlie Hunnam) koji je nestao tragajući za misterioznim gradom u srcu Amazonije, sredinom 20-ih godina prošlog veka. 

Glumica Sienna Miller koja glumi njegovu suprugu Ninu prisustovala je službenom photocallu.Kako su događaji poput photocalla uvek u opuštenijoj atmosferi, tako i zvezde biraju casual outfite, za razliku od službenih večernjih premijera.

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje lepe glumice...

PageBreak

Tako je Sienna za ovu priliku odabrala smeđi komplet sa sjajnim prugicama koje su unele dašak glamura u outfit. Retro komplet glumica je upotpunila fantastičnim žutim cipelama koje pažnju privlače svojom neobičnom petom u obliku kugle – pravi eye catcher!

Sienna je styling je izvrsno zaokružila opuštenom frizurom i prirodnim make upom!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/