Mi i dalje nemamo osećaj da je Blake trudna, jer ova dama je prosto rečeno nezaustavljiva! 

Nakon brojnih poslovnih obaveza koje je imala oko premijere svog novog filma "The Shallows", Blake je i dalje nastavila da se kreće na bitnim eventima, kako bi svojim pojavljivanjem podržala rad kolega iz glumačkog sveta.

Prvo IT dešavanje u Njujorku je bila promocija filma "Cafe Society". Za ovu priliku, lepa 28-godišnja glumica je spremila neobičnu kombinaciju koja se zapravo sastoji iz dve haljine. 

Blake je obukla svetlucavo plavu haljinu sa tankim naramenicama iz nove kolekcije Diane von Furstenberg, a preko nje je prevezala prugasti model haljine iste dizajnerke, koji nas je podsetio na ogrtač. Obe haljine uparila je sa svetlucavim cipelama s potpisom Christiana Louboutina koje su zaokružili celokupan outfit.

Foto: Profimedia

Nešto kasnije, nakon uspešne promocije filma, Blake se pojavila i na ekstravagantnom crvenom tepihu povodom zvanične premijere filma. Za ovo koktel veče, dugonoga lepotica je rešila da pokaže svoj najbolji atribut: noge!

U tome joj je pomogla seksi mini haljina sa potpisom Caroline Herrere koja je ukrašena rozim cvetnim pomponima. Svi su zavideli budućoj mami na fantastičnoj liniji, ali i hrabrosti da prošeta ovu veoma seksi haljinu. 

Foto: Profimedia

Dan kasnije, lepa glumica je viđena na Menhetnu u jednoj elegantnoj, ali i veoma romantičnoj kombinaciji. Haljina dizajnera Jonathana Simkhaija sa prozirnim detaljima istakla je njene nove obline u pravoj meri, i sa ukusom. Uz ovu ženstvenu haljinu Blake je uparila odlične aksesoare- bež sandale s potpisom Sophie Webster i atraktivnu torbicu Christiana Louboutina, sa neobičnim aplikacijama.

Foto: Profimedia

Gustu plavu kosu Blake je prebacila na jednu stranu i pustila da pada u prirodnim talasima, a oči je istaknula tamnim ajlajneriom i tako zaradila čistu desetku za ovaj stajling.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija