Poznata američka glumica od samog starta je stala na stranu Hilary Clinton, bivše Prve dame i najizglednijeg kandidata Demokratske stranke za sledećeg predsednika Amerike.

U društvu J.Lo, Leonarda di Caprija i Vere Wang, SJP je zajedno sa suprugom, glumcem Matthew Broderickom prisustvovala dobrotvornoj večeri koju je organizovala upravo Hilary.

Sarah Jessica Parker koja je ovih dana u žiži interesovanja nakon premijernog puštanja trejlera njene nove serije "Divorce" kojom se vraća na HBO posle 13 godina, je za ovu priliku izabrala decentnu zelenu haljinu u stilu pedesetih koja je njenoj figuri itekako imponovala.

Svilenkasta poluprovidna haljina sa sitnim faltama i kopčanjem po sredini, koju potpisuje Emqanuel Ungaro (jesenja kolekcija) još uvek nije u prodaji ali nas je zato podsetila na kultna Carrie Bradshaw izdanja lepe glumice koja su se bazirala na haljinama sličnog kroja, boji i efektnom printu poput ovog koji se oslanjao na apstraktni prikaz palmi. 

I naravno, statement cipelama. U ovom slučaju, glumica se opredelila za salonke barčunastog pliša u zelenkastožutoj boji.

foto: Style_con / Instagram

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija