Jedna od najlepših žena na svetu je juče proslavila 50-ti rođendan, ali Yasmin Le Bon retko ko bi dao te godine jer izgleda skoro kao na početku karijere! Sveže, mladoliko i zavodljivo.

U modne vode, Yasmin je zaplovila još 80-ih godina prošlog veka, a tokom karijere uvek je bila na samom vrhu liste najtraženijih modela. Radila je za najveće modne kuće, kao što su Chanel, Versace, Christian Dior i mnoge druge, koje su insistirale da upravo ona otvara i zatvara njihove revije jer je na jednistven način uspevala da iznese duh brenda kroz odeću.

Prelepa Le Bon koja je posedovala i tu egzotičnu crtu, ali i savršenu figuru i kožu bila je takođe jedan od najzaposlenijih u kampanjama za mnoge kozmetičke brendove i linija kupaćih kostima, a i dan danas iako se nalazi na početku šeste decenije, dobija ponude za modne revije i rado ih prihvata.

Za frontmena grupe Duran Duran, pevača Simona Le Bona udala se 1985. godine, rodila mu tri ćerke, a mnogi im i dan danas zavide na ljubavi koja traje skoro tri pune decenije. Ćerka Amber krenula je majčinim stopama i danas gradi uspešnu manekensku karijeru, a skoro svaki modni događaj obilazi u društvu majke. Što joj je nekako greška, jer mama izgleda bolje!

izvor: stil