Dok se svetka javnost bavi glasinama o trudnoći queen Bey, #worldsmosttalkedcouple ovih dana je u mini poseti Australiji.

Iako je razlog putovanja bio poslovne prirode, shodno činjenici da je Kanye imao zakazan nastup u Quantas Credit Union areni, a Kim promociju prolećne linije Kardashian Kollection, slavni par je stigao da sa ćerkom North poseti zoo vrt, ali i da se prošeta sidnejskim ulicama.

Rijaliti zvezda se posebno potrudila da Sidnej upamti njihovu posetu, birajući pažljivo kombinacije u kojima će se pojaviti na određenim događajima. Iako je veliku pažnju izazvao i njen „orange“, sexy autfit na lansiranju kolekcije, nama je za oko ipak više zapala minimalistična, pastel varijanta koju je Kim obukla za kupovinu s Westom na Paddington aveniji (prodavnica Josh Goot je bila zatvorena skoro 2 sata samo zbog njih!).

Uzana, pencil suknja i crop top su postali zaštitni znak Kardashianove, pa nas ne čudi što je za ovakvu sidnejsku priliku Kim izabrala da se pojavi upravo u jednoj ovakvoj kombinaciji.

Midi, beličasto-krem suknju i crop top u istoj boji, rijaliti zvezda je odlučila da nadogradi trenč mantilom u ružičastosmeđoj boji od lepršavog materijala. Za finiširanje ovog svedenog i elegantnog izdanja, zvezdi su poslužile njene omiljene nude sandale (Kim, kad ćeš više da naučiš da te ovakvi modeli dodatno skraćuju), crne, oversize naočare i njena sjajna, duga, crna kosa.

Iako još uvek ne odustaje od uzanih modela, moramo da priznamo da je za pohvalu što preko tih istih modela Kim sve češće (bar u casual šetnji) nosi kapute ili džempere koji pokrivaju njene raskošne obline.