Mislite da balajaž neće izaći iz mode i ove sezone? Moramo da vas na vreme obavestimo da će novi trendovi potpuno zaseniti balajaž i ombre tehniku i da na vreme razmislite koji je vaš favorit, piše Cosmopolitan.

Ako je verovati frizerima koji se brinu za izgled najpoznatijih dama Holivuda, sledeće nijanse će biti hit tokom leta 2017, ali mi predlažemo da se osmelite i već ovog proleća podarite kosi novi izgled!

1. Koren kose u puter nijansi

Ako želite da ostanete zavodljiva plavuša, ali da izgledate prirodnije, idealan predlog za vas je da ofarbate koren kose u puterasto plavu nijansu. Osim što je lakše za održavanje, priznaćete da uz ove romantične valove ova boja izgleda divno.

2. Krajevi u nijansi karamele

Ako želite vrlo suptilnu promenu, ali ne i klasični balajaž, ovo će biti pun pogodak za proleće i leto 2017. Kažite svom frizeru da krajeve da izabere karamel nijansu i prošara vašu kosu tako da izgleda kao da su vam krajevi prirodno prosvetleli.

Nastavak na sledećoj strani...

PageBreak

3. Isprana pink nijansa

Neon nijanse su apsolutni hit za leto 2017, a naš predlog je isprana pink nijansa koja ne deluje napadno i divno će stajati uz blago preplanuli ten.

4. Karamel plava

Topla karamel nijansa je pobednik za leto, a sudeći po frizerima nećete pogrešiti ni ako već sada kosu obogatite svetlijim pramenovima. Odličan predlog za devojke koje imaju kovrdžavu kosu, a žele nešto drugačije što neće uništiti njihove lokne.

5. Prirodan look

Tamna podloga sa nekoliko svetlih pramenova je najbolji izbor za devojke koje ne žele da se reše svoje prirodne nijanse, ali ipak žele da osveže svoj izgled. Zatražite svom frizeru da vas ošiša stepenasto i da vam prošara kosu svetlim pramenovima!

Nastavak na sledećoj strani...

PageBreak

6. Svetli prednji pramenovi

Izblajhani prednji pramenovi su najbolji način da osvežite trenutnu frizuru i da proverite kako vam stoji svetlija nijansa.

7. Candy pink

Još jedna ružičasta nijansa prošarana plavim pramenovima je sjajan način da osvežite svoj izgled. Ukoliko ne želite ispranu pink nijansu ili bloranž, ova candy ružičasta je pravi izbor za vas!

8. Bronde nijansa s pramenovima

Do skoro je ovo bila jedna od omiljenih nijansi svake devojke, dok balajaž nije postao omiljeni trend! Sada se polako vraća na velika vrata, pa iskoriste priliku da među prvima prošetate sa ovakvom kosom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/