Izabrati savršenu frizuru za red carpet je posebno važan zadatak.

Ona prvenstveno treba da odgovara obliku lica i da na najbolji način ističe njegove najlepše delove, ali i da bude upečatljiva i moderna. 

U skladu sa hairstyle trendovima holivudske lepotice su mahom birale punđe: Katty Perry perfektno zaglađenu, dok su Victoria Beckham i Ciara zaljubljenice u one ležerne punđe, sa messy uvojcima koji uokviruju lice.

Trendi pletenice su takođe bile jedne od najpopularnijih frizura, te smo ih viđali diskretno upletene u repove i punđe, a nosile su ih Rita Ore, Ariana Grande. Lupita Nyong'o. 

Ipak, kada je reč o ovoj frizuri Queen Bey je ubedljivo odnela pobedu u vidu neobične pletenice koja je padala duž celih leđa, dok su riblje kosti bile upletene na temenu glave.

U našoj galeriji pogledajte 10 najlepših frizura koje su poznate dame nosile tokom 2016. godine >>>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

Zvezde iz Holivuda su za važne evente angažovale vrhunske hairstyle stručnjake, koji su od kose pravili prava umetnička dela. Sada vam otkrivamo najlepše punđe, pletenice, repove...