Beauty kampanju za Make up For Ever najavljuje moćan line up: Be bold. Be unexpected. Be you.

Složićete se, line up koji je sasvim u skladu sa životnom filozofijom Andreje Pejić, transrodne manekenke koja je u centru pažnje svetske javnosti bila još pre najavljene promene pola koja je usledila prošlog jula.

Od tada, 23-godišnja manekenka je uspela da prikupi preko 63 hiljade američkih dolara za fond kojim će da finansira dokumentarac o svom životu, ali i debituje na Fashion Week izdanju kao transrodna manekenka i to na reviji brenda Giles tokom prošlog London Fashion Weeka.

Nakon debitantske revije usledio je beauty ugovor za brend Make Up For Ever koji je potpisan pre 3 meseca kada je kozmetička kuća objavila da je angažovala upravo Andreju za glavno lice najnovije kampanje koju smo imali prilike tek juče da vidimo.

Doduše, mali teaser kampanje je osvanuo na Andrejinom Instagram profilu prošlog meseca, ali je finalni video tek juče objavljne. Andreja je pozirala pored glumice Jaime Chung i to menjajući nekoliko make up izdanja tokom video spota ne bi li se upravo naglasila ta različitost koja krasi svakog od nas ali koja nosi jedinstvenu, autentičnu lepotu.

Andreja tokom celog spota izgleda prilično glamurozno, moćno i senzualno a tako i treba da izgleda lice neke beauty kampanje.