Naslovna | Astro | Nedeljni horoskop | Nedeljni horoskop od 14. do 21. novembra 2016.

Nedeljni horoskop od 14. do 21. novembra 2016.

foto: Profimedia

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Mars, vladar vašeg znaka, ušao je u Vodoliju i tako formirao trigon-sekstil aspekt sa Jupiterom i Saturnom. Ovakav položaj planeta ukazuje na povoljan razvoj poslovne situacije, brojna kvalitetna dešavanja vezana za nove poslove i projekte.

Ljubav – Venera, vladar znaka koji predstavlja vaše partnere, od trenutka ulaska u znak Jarca nezgodno aspektuje Jupitera, koji se nalazi u pomenutom polju. Ovakav aspekt nagoveštava burne događaje u emotivnom životu tokom narednih dana, kao i nekoliko ljubavnih izazova od kojih su najopasniji oni koji predstavljaju vašu zainteresovanost za osobe koje nisu slobodne.

Zdravlje – Problemi sa nesanicom i stomakom.

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Izvesne nesuglasice sa poslovnim partnerima, kolegama i okolinom predstavljene su aspektom kvadrata Meseca, koji se nalazi u vašem znaku, i Marsa, koji je upravo ušao u polje karijere. U ovom periodu najbolje je snagu da usmerite na pronalaženje dodatnog posla.

Ljubav - Mars, vladar polja partnerstva, promenom znaka menja sve uslove i dešavanja u emotivnom životu, pa je neophodno da budete strpljiviji i tolerantniji. Previše ste raspoloženi za raspravu s partnerom.

Zdravlje – Osim jake nervoze, zbog pada imuniteta bićete podložni infekcijama, upalama disajnih puteva i prehladama.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Merkur, vladar znaka prešao je iz Škorpije u Strelca i tako samo uvećao i dodatno zakomplikovao probleme na poslu. Novac koji očekujete trebalo bi uskoro da stigne. Naglašeni su bolji poslovni kontakti sa osobama iz udaljenih mesta.

Ljubav – U ovom periodu, sve je moguće u vašem emotivnom životu, samo se ne uplićite u tajne veze. Jupiter, vladar vašeg polja emocija, u kvadratu sa Venerom nalikuje dobronamernom posetiocu u kući namćorastog domaćina. Ali, bez obzira na povoljne aspekte, nešto će sprečiti ostvarenje ljubavnih želja.

Zdravlje – Prevelika nervoza zbog poslovnih problema može loše da utiče na vaše zdravlje. Čuvajte se prehlade.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Poslovne obaveze pokušavate da uskladite na najbolji način i da pritom sa svima ostanete u dobrim odnosima, što je poenta korišćenja simboličnosti punog Meseca. Jupiter u polju koje označava dom i porodicu ukazuje na potrebu da se nešto bitno reši. Takođe, nagoveštava mogućnost otpočinjanja porodičnog posla.

Ljubav – Venera u polju partnerstva ukazuje na lepa dešavanja u emotivnom životu. Nažalost, takva slika je samo na površini, a ispod se kriju nesporazumi, nerazumevanje sa voljenom osobom, pa čak u sukobi.

Zdravlje - Velika iscrpljenost, pojačana nervoza i manji problemi sa nesanicom.

Nastavak na stranama: 1 2 3 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE