Koliko puta vam se desilo da zaboravite neki predmet (novčanik, maramice, sjaj, ogledalce, ključeve, pa i mobilni) prilikom prenošenja stvari iz jedne u drugu torbu, jer ne možete da nosite isti model za dnevnu i noćnu skitnju? Ili ipak možete?

Nove tendencije u modi koje plasiraju praktičnost kao dnk normcore looka, dominantnog već dve sezone, savetuju nas da prestanemo da menjamo torbe. Preciznije rečeno, vreme je da nabavimo samo jedan moćan model, koji ćemo lako kombinovati uz dnevne, ali i noćne varijante.

Naime, jednostavna torba, srednje veličine, od malo tvrđe, ali kvalitetne kože, sa dugim kaišem, tako da možete da je nosite na rame, i ukoso, savršen je saveznik, koji će vam pomoći da na sofisticiran i praktičan način eleminišete potrebu da menjate torbe.

foto: Burberry Prorsum

Birajte crnu ili neku u tamno sivoj boji, jer se ove dve boje slažu uz sve i večne su.

Takođe nemojte nikako da šopingujete preveliki model, već birajte one srednje veličine ili manje. Takođe, kaiš nek bude tanak, elegantan. Tokom dana nosite je na rame, a uveče ispod ruke, tako da kaiš padne dajući vam chic look.

I da, stilizujte je u paru sa nekim krznenim priveskom koji će vašoj torbi dati originalan, autentičan pečat.