Jedna od najpoznatijih marki aksesoara na svetu, američki Coach koji se proslavio ručno rađenim kožnim torbama u poslednje vreme je počeo da menja svoju ustanovljenu produkciju klasičnih torbi.

Svežinu i moderniji dizajn,  brendu je doneo nov kreativni direktor Stuart Vevers. Svestan činjenice da svaka Coach torba postaje vintage komad u garderoberu svake devojke, Stuart je odlučio da u poslednjoj kolekciji iskombinuje klasičnu Coach torbu i moto torbu. Krajnji rezultat je više nego savršen, a torbe su dostupne u prijatnim nijansama plave, ljubičaste i sive.

Ovi komadi su urbani, vintage, klasični, kul i možemo da ih zamislimo u bilo kojoj kombinacijom. Kampanju je radio Steven Meisel u Njujorku.

„Na setu smo imali tako kul, gang ekipu – Lexi Boling, Harleth Kuusik, Vanessa Mood i Issa Lish, koje su izgledale ležerno, autentično i opušteno. Kompletna fotografija odmah nas je podsetila na neku iz porodičnih albuma na koju gledamo sa nostalgijom. Ona je retro, moderna i ilustruje pravu Coach devojku.“