Razlika između regularnih odevnih komada i kreacija visoke mode je u činjenici da se couture “pravi po meri“ i može da se nađe samo u luskuznim šou roomovima dizajnera i određenim luskuznim fashion ateljeima. Dakle, ako se nekome svidi haljina iz kolekcije visoke mode, on/ona može samo da je naruči jer je neće naći u regularnoj ponudi najpoznatijih robnih kuća.

Postoji samo još jedan način da dobijete odmah komad visoke odeće: da budete Lady Gaga!

Pevačica je prisustvovala reviji najnovije Atelier Versace kolekcije u nedelju veče, a već u utorak posedovala je jedan komad iz pomenute kolekcije!

Naime, nakon revije, muzička zvezda je toliko bila oduševljena kombinacijom bele bunde i bele haljine sa kapuljačom opšivenom perlicama da je Donatella istoga trena odlučila Gagi da pokloni taj isti model.

Ovaj čin je krajnje redak, bez obzira na prijateljstvo kreatorke i Gage, a pevačica je za sada jedina poznata osoba kojoj je poklonjen komad iz couture kolekcije, kako prenosi britanski Vogue!

Mali podsetnik: Versace Couture kreacija košta u proseku od 19.000 do neverovatnih 125.000 dolara! Gaga je očito našla način kako da šopinguje savršen couture komad: Pitala je da li može da ga dobije na poklon!

Da li  još neko može ovo da izvede? Ne verujemooo....