Italijanska modna kuća je zajedno sa milanskim umetnikom i satiristom Francescom Vezzolijem napravila pop up događaj  u istorijskom dvorcu Palais d'Ilena u Parizu i on će biti podeljen na tri dela; istorijski, moderni i zaboravljeni.

Svetkovina će početi večerom na koju će moći da uđu samo gosti s pozivnicama i ona će se održati 24. januara, a posle toga će prostor biti pretvoren u ekskluzivni noćni klub koji će biti i online na www.24hoursmuseum.com, a za ostale posetioce će biti otvoren od srede (25.01.12).

Francesco je za vogue.co.uk dao izjavu o ovom događaju i o tome kako će prikazati njegov lični doprinos ženstvenosti kroz interpretaciju klasičnih skulptura koje se odnose na savremene dive i tu je rekao: "One su moje ikone koje su pretvorene u skulpture i postavljene na pijadestal od mermera."

Muzej će biti zatvoren 25. januara u 20.30 časova, kada će biti završen period od 24 sata.

Prada je napravila senzaciju u nedelju (15.01.2012) kada je Muccia Prada - koja vodi ovu italijansku modnu kuću od 1978 - angažovala neke od najvećih holivudskih zvezda, kao što su Jamie, Adrien Brody, William Defoe i Gary Oldman, da prikažu mušku modnu kolekciju za jesen/zimu na nedelji mode u Milanu.