Tommy Hilfiger je sinonim za kvalitet i vanvremenski stil. Od 1985. godine, kada je zvanično osnovan, ovaj modni brend ostaje dosledan ležernom stilu, jednostavnim formama i neprolaznom dizajnu.

Prepoznatljiva kombinacija crvene, bele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom fuzijom kolorita, pa modeli za jesen i zimu dolaze u zemljanim nijansama poput bež i braon. Odeća i obuća za hladnije dane su dodatno istaknuti bordo i maslinasto zelenom bojom koje su pravi hit sezone.

Tommy Hilfiger fw23 (2).jpg
Tommy Hilfiger 

ČizmeKožne čizmeKaputKapaTorbaVunena haljinaDuksKošuljaDžemperFarmerkeSuknjaKratki kaput

Tommy Hilfiger kolekcija nam donosi raznovrsne džempere dostupni u više boja, koji su idealna opcija za sve prilike. Osim njih, u Tommy Hilfiger prodavnicama možete pronaći odličan izbor dukseva, ukrašenih logotipom brenda i sa slovima različitih nijansi. U okviru linija za muškarce i žene, ne nedostaje ni farmerica, košulja i rolki.

Najveći fokus kolekcije za hladniju sezonu jesu debele, prošivene jakne s mekanim krznom, topli kaputi, ali i tipično zimski dodaci - kape, šalove i rukavice s dodatkom vune. Uz kvalitetan materijal i moderan dizajn, zimski odevni komadi pružaju vam ne samo stil, već i zaštitu od vremenskih (ne)prilika.

Tommy Hilfiger fw23 (1).jpg
Tommy Hilfiger 

KapaDžemperKaputPrslukFarmerkeTrenerkaDžemper sa zipomCipeleČizmePatikeAntilop čizme

Bez obzira da li tražite udobnu obuću za svakodnevno nošenje, sportske aktivnosti ili neke svečanije prilike, Tommy Hilfiger muški i ženski modeli tople unutrašnjosti su sve što vam je potrebno.

Svi artikli su dostupni u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na web shopu fashionandfriends.com ili na Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.