Ko kaže da je sezona darivanja rezervisana samo za zimu? Leti nam je svaki dan praznik - zato slavimo i poklanjamo i bez specijalnog povoda. U nastavku otkrijte naš izbor 10 letnjih poklona koji će oduševiti svaku stylish ženu!

COFFEE TABLE BOOK

Ukrasne knjige poput Assouline Travel Series su fantastičan poklon za leto koji će oduševiti ljubitelje putovanja i estetike, a možete ih pronaći u Midori & Maison radnji. One predstavljaju umetnost življenja i nude neodoljive vizuelne prikaze najlepših destinacija širom sveta. Svaka knjiga je pažljivo dizajnirana i sadrži inspirativne priče, luksuzne fotografije i dragocene informacije o kulturi, istoriji i životu na tim destinacijama. 

image (2) (1).jpg
Midori Maison 


KNJIGE DOMAĆIH AUTORKI

Leto je vreme kada želimo da bezbrožno uživamo u suncu i dokolici, te iskoristimo svaki trenutak za beg od obaveza. A šta može biti bolji način da se potpuno prepustimo tom osećaju od dobre knjige koja nas odvodi u neki drugi univerzum? "Naša žena" autorke Tanje Mravak s humorom, u intimnim dramama, opisuje situacije iz ženske svakodnevice, a knjigu je izdala BOOKA.

unnamed (1) (2).jpg
Booka 

DOLCE & GABBANA VINO

Fashion vina na našem tržištu postoje - na Wine Drop aplikaciji nedavno su stigla ona sa potpisom Dolce & Gabbana, a u saradnji sa sicilijanskim brendom vina Donnafugata. Za ljubitelje mode i hedonizma, sa Isolanom ne možete da pogrešite - već pri prvom otvaranju udahnućete mediteranske note citrusa, bora i rastinja. U skladu s tim, savršeno se slaže uz školjke, vrganje, riblja jela i belo meso. Kao i u Instagramične kadrove!

isolana-box.jpg
Wine Drop App 

LUKSUZNA MIRISNA SVEĆA

Svi želimo da ponesemo kući onaj trenutak kada sunce zalazi, dok sedimo u vrtu s pogledom na more, vrućina ustupa mesto svežini, a limunova trava, verbena i cvet narandže prostiru put sanjarenju. Dyptique vas transportuje baš u taj momenat svojom „Slow Summer“ kolekcijom mirisnih sveća, a možete ih naći u Metropoliten radnjama.

23639-600x600.jpg
metropoliten.rs 

SPAVAĆICA SA ČIPKOM

Spavaćica sa čipkom je savršen izbor za udobno i elegantno nošenje tokom toplih letnjih noći. Ova Zara Home je izrađena od laganih materijala poput svile i čipke, pružajući vam mekoću i prozračnost koja vam je potrebna za miran san.

6134121512_1_1_2.jpg
zara home 

PEŠKIR S POTPISOM DIZAJNERA

Koliko smo opsednuti Jacquemusom, to već znate, pa nećemo da krijemo da svaki njegov komad želimo u svom ormaru. Ovog leta, a komadi za plažu su nam posebno primamljivi, te smo poručili baš ovaj žuti peškir sa bandana printom koji ne možemo da dočekamo da rasprostremo na neku stenu. Nema greške s ovim trendy poklonom!

23E237OB035-6008-020_1.jpg
Jacquemus 

CEGER LOKALNIH DIZAJNERA

Nikad ne zapostavljamo lokalne dizajnere, baš kao ni sustainable filozofiju i zato sve potrepštine ovog leta nosimo u MATES x GIR cegeru koji nosi dašak poleta, slobode i lakoće postojanja. Čitavu kolekciju aksesoara naći ćete u GIR STORE-u.

image (3).jpg
Gir 

JEDINSTVENI PARFEM

Niche parfemi odavno vladaju u fashion svetu, luksuzni omanski brend Amouage već godinama je prvi na našoj listi. Honour će u početku će vaša čula očarati začinjenim biberom, aromatičnim korijanderom i svežim rabarbarom, dok se srce mirisa otvara, otkriva slatki đurđevak, nežni jasmin, gardeniju, tuberozu i karanfil. Pronaći ćete ga u Belodore parfimerijama.

10 predloga letnjih poklona koje će žene obožavati
Belodore Srbija 

KAČKET S PORUKOM

Poklon koji je i praktičan i stylish jeste kačket s kul natpisom. Naći ćete ih u ponudi različitih lokalnih brendova, a mi biramo baš ovaj u skladu s letnjim raspoloženjem.

unnamed (2) (1).jpg
Dellgardo 

STONI PLANER

Nikada nije suviše kasno ili suviše rano da zacrtamo svoje ciljeve i zato je planer dobra ideja za poklon u svako doba godine. Ovaj koji je u ponudi na pure.rs nema datume i savršen je za upotrebu kod kuće ili u kancelariji. Pišite i ne zaboravite da ste sami kreatori svojih života!

SoftSage_700x.jpg
Pure Market