Vidite, nemamo ništa protiv crop topova i lepršavih haljina, ali postoji određena radost u isprobavanju novih i nekonvencionalnih trendova. Dakle, ako želite da izbegnete uobičajenu kombinaciju jeansa i majice kratkih rukava, evo 6 prolećnih trendova koji će učiniti da se izdvojite i ne izgledate ''već viđeno''.

Like a swan

Izbegnite klasične prolećne motive poput cveća i tufni, i odlučite se za čisto belu, dugu haljinu. Jedino pravilo? Jednostavna boja traži uzbudljivi kroj ili teksturu - razmotrite sjajno, prozirno, vezeno, i slično.

Suknja od tila

Mrežaste i suknje od tila su još jedan prolećni trend koji se obožava od momenta kada je predstavljen na modnim pistama. Može se nositi slojevito za više pokrivenosti, te stilizovati s džemperima okruglog izreza, velikim naramenicama i bomber jaknama. A ne zaboravite i na mesh obuću!

Metalics

2024. će nesumnjivo biti zapamćena kao godina metalik boja. Od noktiju, preko šminke do mode, zlato i srebro je svuda ovog proljeća. Haljine, pantalone i aksesoari su komadi u koje vredi uložiti.

 Polos

Preppy stil je i dalje je u trendu! Polo majice s preppy uticajima nastaviće da dominiraju prolećnim trendovima, i mogu se stilizovati s raznim komadima, od hiper-ženstvenih kariranih mini-suknji do baggy šortseva.

Ultraduboke pantalone

Ako ste se kao i mi u nekom trenutku uplašili da se niski struk vraća u modu s trendovima 2000-ih, imamo dobre vesti: ništa od toga! Žene pametno nastavljaju da neguju udobnost u ultradubokim pantalonama koje je iznedrio Loewe, a preporuka je da birate siluete širokih nogavica.

 Izvor: ELLE/T.Đ.