Zima je i kalendarski stigla na naša vrata, uz vremenske uslove koje već sada vidljivo utiču na promene na koži. Kako se redovno posvećujemo nezi kože tela i lica, ništa manje pažnje ne zavređuje ni delikatna, nežna koža na rukama, Upravo je ovo regija na kojoj se znakovi starenja (pored vrata) najlakše pojavljuju, a najteže ispravljaju, te je kvalitetna nega prvi i osnovni preduslov za lep izgled.

Zbog toga smo istražili smo i pronašli najbolje kreme za ruke koje su dostupne kako u drogerijama, tako i u luksuznijim parfimerijama. Prema rečima stručnjaka, kvalitetna krema za ruke trebalo bi da sadrži mešavinu tri ključna hidratantna sastojka: humektante poput glicerina, okluzivna sredstva poput karite putera i emolijente kao što je lanolin. Pravilan odnos ovih sastojaka ključan je za efikasnu hidrataciju. Dodatno, kreme koje sadrže ceramide, prirodne lipide koji podržavaju kožnu barijeru i sprečavaju gubitak vlage, takođe su preporučljive.

Nastavite sa čitanjem kako biste saznali kojih 7 krema za ruke smo izdvojili za vas!

Chanel parfimisane kreme za ruke

Nova godina je pred vratima, a luksuzni brend Chanel donosi nam beauty proizvod koji sa radošću čekamo. Nove Chanel parfimisane kreme za ruke dolaze u setu, od kojih su sve tri ispunjene delikatnim cvetnim notama kultnih Chanel Chance mirisa. Lagana formula brzo se upija, ostavljajući kožu hidriranom i mekom.

PA2023_07_0032_1_CMYK.jpg
Chanel 

Morrocanoil krema za ruke sa bergamotom

Obećani kvalitet Morrocanoil proizvoda pronašli smo i ovoj kremi za ruke idealnoj za hladnije mesece. Pruža intenzivnu negu ruku, noktiju i zanoktica, uz neodoljive sveže note bergamota i umirujuće mente. Ulje argana + kakao i shea puteri ostavljaju kožu svilenkasto mekom, dok hijaluronska kiselina pomaže u zaključavanju vlage.

s2539765-main-zoom.jpg
MORROCANOIL 

Nikel Probiotik (Acidosalus) krema

Sadrži mlečni protein koji minimalizuje reakcije uzrokovane iritacijom kože, smanjuje vreme trajanja upale i ubrzava oporavak kože. Njen prirodni sastav osvojio nas je na prvu - badem, bakteriocini, jojoba, mlečni protein, noćurak, vitamini B kompleksa, vitamin E, vitamin F.

Najbolje kreme za suve i ispucale ruke za zimu 2024
Pure Market 

L Occitane krema za ruke sa bademom

Obogaćena bademovim mlekom i uljem, ova svilenkasta krema hrani, omekšava ruke i ostavlja nežan miris svežih badema. Formula koja ne ostavlja masne tragove, kremaste je teksture i savršena za upotrebu tokom dana.

s1594449-main-zoom.jpg
l OCCITANE 

Neutrogena koncentrisana krema za ruke

Neutrogena koncentrisana mirisna krema za ruke pruža trenutno olakšanje ispucale i suve ruke. Ključ je u formuli obogaćenoj sa 40% prirodno dobijenog hidratantnog glicerina, kao i dodatku vitamina E.

3574660258288_1.jpg
neutrogena 

Balea UltraSensitive MED krema za ruke

Ova specijalno kreirana medicinska krema za ruke pruža izvrstan kvalitet: pogodna je za najosetljivije tipove kože, jer ne sadrži parabene, mirise.

59642.jpg
DM Balea 

48 zaštitna krema za ruke

Kultni proizvod već decenijama, obožavan od strane svih generacija, daje odlične rezultate u borbi protiv ispucale, suve i iritirane kože. Njena specifična formula stvara na koži zaštitni sloj koji štiti ruke od štetnih spoljašnjih uticaja, naročito u zimskim uslovima.

59640.jpg
Lilly.rs