Naslovna | Video | Style for less: Prigrlite novi retro

Style for less: Prigrlite novi retro

Poslovna garderoba ne mora biti dosadna i predvidiva. Zavirite iza scene snimanja februarske Elle rubike Style for less i saznajte kako da nosite plišani sako, teksas košulju, kožnu suknju, somot…

PREPORUČUJEMO

Jovana Balašević: Lepotica u kuhinji

Poznata glumica otkriva šta je pre godinu dana nateralo da počne da kuva i koje je jelo po oceni svog partnera najbolje savladala, a pogledajte i atmosferu sa fotografisanja za modni editorijal magazina Story na Salašu 137.

Pogledajte neverovatne Cosmo transformacije 4

Sedamnaestogodišnja Milica Živković voli izazove i zato se bez oklevanja prijavila za Cosmo i Alta Moda E... makeover. Ova promena je zaista bila hrabra, s obzirom da Milica nikada nije imala kratku kosu, ali se stručni tim iz salona Erdeljan potrudio da rezultat bude apsolutno uspešan! Pogledajte kako je protekla transformacija.

Jelena Tomašević: Divlje lokne za sve prilike

Pogledajte kako da u nekoliko poteza, koje vam pokazuje hair stilista Studija Prostor Sofija Janković, napravite omiljenu frizuru pevačice Jelene Tomašević i svetske zvezde Dženifer Lopez.

Danijela Karić Martać: Trikovi za glamuroznu pank frizuru

Hair stilista Studija Prostor Sofija Janković pokazuje vam, korak po korak, kako da kod kuće jednostavno napravite elegantnu frizuru koja savršeno pristaje pevačici Danijeli Karić Martać.

Modna avantura na Zlatiboru

Pogledajte kako je bilo na snimanju modnog editorijala s Winter Jackom na Zlatiboru. Jack Daniel`s porodica dobila je novog člana, zanosni topli napitak Winter Jack, koji sadrži jabukov sok, cimet, karanfiliće i druge tradicionalne zimske začine i, naravno - Jack Daniel`s Tennessee Whiskey.

KOMENTARI