Naslovna | Video | Ivana Kukrić: Uživam u modnim eksperimentima

Ivana Kukrić: Uživam u modnim eksperimentima

Pogledajte kako je izgledalo fotografisanje editorijala sa uspešnom manekenkom Ivanom Kukrić, koja otkriva i tajnu svog modnog stila.

PREPORUČUJEMO

Predstavljamo nova lica srpskog modelinga

Odlučili smo se za drugačiji koncept rubrike Style for less u decembru i snimili editorijal u kome predstavljamo 10 novih lica modnog sveta. Zapamtite ove devojke jer Elle i Converse predviđaju velike stvari za njih.

Poznati na MET reviji

Pogledajte kako je bilo na reviji poznatog brenda MET u Beogradu i saznajte zbog čega Goca Tržan, Tamara Dragičević, Minja Miletić, Melina Džinović i Boško Jakovljević vole da nose džins, ali i šta o ovoj liniji misli dizajner Igor Todorović.

Tamara Dragičević: Novo seksi izdanje

Nema više sumnje, glumica Tamara Dragičević je po talentu za javne nastupe dosegla nivoe ozbiljnih umetničkih faca! Pogledajte kako je bilo na snimanju decembarske Cosmo naslovnice i saznajte Tamarine fantastične savete za samopouzdanje i odlično raspoloženje.

Marija Kilibarda: Čekam pravog muškarca

Popularna voditeljka otkriva kakva je teniserka Ana Ivanović u privatnom životu i šta joj je poželela za rođendan, da li ima favorite u šou Tvoje lice zvuči poznato, ali i da li veruje u astrologiju i zašto očekuje da joj se iznenada desi nova ljubav.

Melina Džinović: Modele prvo pokazujem muškarcima

Pogledajte kako je bilo na fotografisanju modnog editorijala sa dizajnerkom Melinom Džinović i saznajte šta je najviše inspiriše dok kreira modele, ali i čiji joj je sud najvažniji.

KOMENTARI