Naslovna | Video | Pogledajte neverovatne Cosmo transformacije 4

Pogledajte neverovatne Cosmo transformacije 4

Sedamnaestogodišnja Milica Živković voli izazove i zato se bez oklevanja prijavila za Cosmo i Alta Moda E... makeover. Ova promena je zaista bila hrabra, s obzirom da Milica nikada nije imala kratku kosu, ali se stručni tim iz salona Erdeljan potrudio da rezultat bude apsolutno uspešan! Pogledajte kako je protekla transformacija.

PREPORUČUJEMO

Jelena Tomašević: Divlje lokne za sve prilike

Pogledajte kako da u nekoliko poteza, koje vam pokazuje hair stilista Studija Prostor Sofija Janković, napravite omiljenu frizuru pevačice Jelene Tomašević i svetske zvezde Dženifer Lopez.

Danijela Karić Martać: Trikovi za glamuroznu pank frizuru

Hair stilista Studija Prostor Sofija Janković pokazuje vam, korak po korak, kako da kod kuće jednostavno napravite elegantnu frizuru koja savršeno pristaje pevačici Danijeli Karić Martać.

Modna avantura na Zlatiboru

Pogledajte kako je bilo na snimanju modnog editorijala s Winter Jackom na Zlatiboru. Jack Daniel`s porodica dobila je novog člana, zanosni topli napitak Winter Jack, koji sadrži jabukov sok, cimet, karanfiliće i druge tradicionalne zimske začine i, naravno - Jack Daniel`s Tennessee Whiskey.

Rade Šerbedžija: U Holivudu mi je falilo Jadransko more

Slavni glumac Rade Šerbedžija govori o predstojećim koncertima u Beogradu i Novom Sadu na kojima će mu gost biti Vlatko Stefanovski, zašto mu život u Istri prija više od onog u Americi, zbog čega je izabrao vojvođanski salaš 137 kao mesto na kome je sa svojim studentkinjama izveo predstavu Sluškinje, ali i kako je to raditi samo sa...

Pogledajte neverovatne Cosmo transformacije 3

Učesnica Cosmo i Alta moda E… makeover akcije, Danica Krstić, izašla je iz frizerskog salone „Erdeljan“ sa kosom raskošnog volumena i dinamične boje, koja savršeno pristaje njenom stilu i godinama. Njen motiv za prijavljivanje bio je potraga za idealnom frizurom, a da li je zadovoljna rezultatom transformacije, pogledajte u video...

KOMENTARI