Osim što uz njeno ime stoji titula modela i moćne žene od stila, Tyra Banks je i kraljica organizacije, ako je suditi prema njenom ormaru.

Poznata lepotica vrata svog doma otvorila je Architectural Digestu koji se posebno dugo zadržao u ormaru, i to s razlogom...

Police sa uredno organizovanim komadima protežu se od poda do plafona i odišu luksuzom i sofisticiranošću.

Uredno složene čizme i glamurozne potpetice postavljene su jedne do drugih u jednakim razmacima, kao i izloženi modni detalji samo su mali deo kolekcije koja se nalazi u Tyrinom walk-in ormaru. 

Moderno uređen, jednostavan i pregledan, ormar Tyre Benks je odlično osmišljen i zasniva se na funkcionalnosti. To je posebno važno za lepu manekenku, s obzirom na stil života koji vodi. To je i potvrdila, kada je je izjavila za Architectural Digest, da u moru poslovnih obaveza, ali i porodičnih ne može sebi dopustiti neorganizovanost.

Glamurozni ormar složen je po boji i tipu odeće, i to od svetlih prema tamnim nijansama kako bi se postigao određeni ritam.

Detalji poput žutih vaza i metalnih ukrasa ormaru daju sofisticirani moment i ceo prostor pretvaraju u neku vrstu luksuznog butika, a ako ste oduvek sanjali o svom walk in ormaru, onda slobodno ukradite inspiraciju od poznatog modela...

Foto: Instagram / laclosetdesign

Izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija