Chiara Ferragni, poznata i po legiji pratilaca na Instagramovom profilu @theblondesalad, konstantno nas inspiriše svojim odevnim kombinacijama. To nas je često inspirisalo da se zapitamo: kako li izgleda njen garderober?

Odgovor je vrlo jednostavan— to die for!

Da, da. Malo je reći da smo ljubomorni, ali italijanska blogerka koja već neko vreme živi u Los Anđelesu je angažovala ekipu iz Consort Designa da uredi njen garderober najnoviji dom koji se nalazi na West Coastu.

Mat Sanders i Brandon Quattrone, duo iza poznatog dekoraterskog studija je njen ormar uredio u skladu sa blogerkinim mladalačkim duhom i eklektičnim stilom pa nije čudo što nas je njen stylish ormar ostavio bez daha.  

"Imperativ nam je bio da osmislimo ormar koji će izgledati kao cozy, prijatno mesto. Prostor u kom će Chiara želeti da provodi svo svoje slobodno vreme. Jednom rečju da bleji. Celu prostoriju smo preuredili uz pomoć vintage komada, ružičastih detalja, a čak smo dodali i sofu na razvlačenje za goste." 

Pored odeće ovo fashion carstvo je prepuno modnih detalja poput slamnatih šešira, statement torbica, salonki i prelepog nakita. 

We love it!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ludilo od ormara! LUDILO!!