Kada imate priliku da zavirite u garderober jedne ovako moćne i prelepe žene, koja je svojim izgledom kreirala beauty trendove, koja važi za jednu od najepših žena na planeti i čija je karijera traje ukupno 34 godine od njenih okruglih 50, tada ne treba gubiti vreme već kamerom fotoaparata usnimiti baš svaki delić njene intime, ne dopuštajući da vam promakne nijedna sitnica.

Upravo to je učinila ekipa magazina The Coveteur zavirivši u odaje slavne Cindy Crawford. Američka lepotica novinare je ugostila na svom imanju u Malibuu pokazavši im najbolje iz svog posebno dizajniranog ormara.

Iako supermodel nije toliko poznat po svom modnom stilu, garderober Cindy Crawford zaista je očaravajuć: Jimmy Choo, Ralph Lauren, Altuzarra, Dior, Burberry, Gianvitto Rossi i Fendi samo su neki od brojnih stanovnika ormara koji je novinarsku ekipu bacio na kolena, a isto učinio i nama pri samo jednom pogledu na fotografije.

Police sa garderobom i cipelama, modni detalji, ali i komadi s modnih revija za koje Cindy kaže kako ih nije nikad ni raspakovala već ih čuva za svoju kćer. Komadi koji odišu laganim kalifornijskim boho šikom u ormaru supermodela mešaju se s pravim dizajnerskim draguljima ali, na kraju dana, lepotica ipak najviše voli dobar par farmerica.

Na svoj pedeseti rođendan Cindy je izdala knjigu Becoming Cindy koja sadrži 50 legendarnih fotografija nastalih tokom njene bogate internacionalne karijere, popraćenih esejima u kojima deli životne lekcije koje je naučila na svom putu.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Zavirite u neverovatno stylish garderober supermodela...