3 najbolja kostima za Noć veštica u poslednjem trenutku

Foto: Profimedia

Ako želite koliko toliko originalnu masku, predlažemo vam ove tri ideje inspirisane kultnim filmovima.

Naravno da je najjednostavnije kupiti uši zečice, đavola ili iscrtati lice poput mačke, ali malo originalnosti nije na odmet.

Kada su u pitanju ženske maske za planetarno popularnu Halloween proslavu, koja se i na našim prostorima sve više proslavlja u vidu mnogobrojnih žurki, inspiracija je zaista ogromna.

Zato nema baš nikakvih razloga da robujete stereotipima i da se ograničite na izbor koji je toliko puta viđen, veštice, medicinske sestre, dame iz 20-ih sa koktel haljinom i muštiklom, seski opatice, đavolice ili anđelčice.

Tu je čitava plejada kultnih ženskih likova iz još legendarnijih filmova.

Zahvaljujući povratničkim modnim trendovima od kojih su aktuelne ere sve od 60-ih do 90-ih godina prošlogveka, zaista nikada nije bilo lakše iskominovati originaln, a pritom efektnu masku za Noć veštica.

U tome će vam pomoći i mnogoborjni tutorijali dostupni na You Tube-u, ali dovoljno je samo da bacite pogled na neke od ovih filmskih naslova, za koje svakako najverovatnije znate, kao i za kulte outfite junakinja u ovim čuvenim ostvarenjima.

Potom da zavirite u svoj i mamin orman i iskombinujete upečatljivu Halloween masku.

1. Pretty Woman

2. Breakfast at Tiffany's

3. Amélie

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin