Street style trends

7 NAJVEĆIH street style trendova u ovom trenutku!

Hvatajte beleške ako želite da pokorite beogradski street style..

Street style: Pariz!

34 najbolja street style izdanja iz Pariza

Selimo se na ulice Pariza i pravimo najužu selekciju NAJBOLJIH street style izdanja koja smo videli tokom FW izdanja u Gradu svetlosti.

Street style: Models Look

Street style: Šta nose modeli na FW izdanju?

Juče je u Parizu završeno još jedno FW izdanje na kom su prikazane kolekcije za proleće i leto 2019. Mi se ovoga puta osvrćemo na najbolja manekenska izdanja koja smo videli za vreme Njujorka, Londona, Milana i Pariza.

How to... Bold Colours

20 načina da nosite jarku boju tokom jeseni i zime

Ne bežite od boje ove jeseni, jer ako nešto može da razvedri svako sivilo od ranog jutra - to su onda jarke nijanse crvene, žute, plave, zelene.

PFW: WORST OOTD

Modne katastrofe: 11 užasnih street style izdanja koje smo videli na ulicama Pariza (FOTO)

Draperije kao haljine, čaršavi kao ogrtači, najružnije zgužvane čizme koje smo videli, perjane jakne koje izgledaju kao odrane ptice, kanarinac kabanice. Ne znamo, možda smo mi malo strogi ali nama je ovih 11 za deportaciju iz Pariza!

Dresses in Milano

10 najlepših haljina sa ulica Milana

Za vreme Fashion weeka dozvoljene su ekstravagantnije kombinacije te nije bilo čudno da vidite kako u 11h ujutro Anna Dello Russo šeta gradom u Gucci haljini koja košta 5 hiljada evra ili da se mlade trendseterke prešetavaju u svetlucave kreacije s perjem.

Milano: Best of style

TOP 6 street style izdanja iz italijanske modne prestonice

Milanska nedelja mode završena je danas. Sumiramo najbolja street style izdanja koja naravno predvodi niko drugi nego GILDA AMBROSIO!

Street style: Njujork

Animal print, koža, crop bluze i lepršave midi haljine: 24 najboljih izdanja sa Njujorške nedelje mode

Prestanite da radite šta god da radite u ovom trenutku - peti dan NYFW je iza nas, sumiramo najboljih 24 street style izdanja.

Street style: Kopenhagen!

Street style: Šta se ovih dana nosi u Kopenhagenu?

U Kopenhagenu nedavno je završeno još jedno izdanje Fashion Weeka, na kom su pažnju privukle stylih stanovnice glavnog grada Danske...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12