Street Style Pariz

Prvi deo: Šta su Parižanke nosile tokom nedelje mode? (FOTO)

Kada je u gradu u toku događaj kakva je Nedelja visoke mode, onda su i Parižanke spremne za "iznenadne" susrete sa fotografima, možda i malo suviše spremne..Ipak, nas je zanimalo kako su one kombinovale aktulene trendove i bilo je toliko inspirativno da smo ovu foto reportažu podelili u dva dela.

Devojke od stila

5 nemačkih trendseterki sa besprekornim stilom

Nisu samo Italijanke i Francuskinje doakale besprekornim street style kombinacijama, štaviše. Kada je šira javnost u pitanju Nemačka zaista nije država koja se može pohvaliti zavidnim stilom svojih građana. Reklo bi se da Nemci za taj deo izgleda preterano ne mare u smislu bilo kakve više estetike. Zato oni koi imaju smisla i smelosti da iskažu svoju ljubav prema modi bivaju dodatno zapaženi, a ono što nam predstavljaju kao modne ideje poprilično je napredno.

Nedelja mode u Milanu

Krademo ideje: Najefektniji stajlinzi sa Nedelje mode u Milanu

Modni fotografi su na ulicama zapazili su mnoštvo odličnih modnih kombinacija, da jednostavno nije moguće posvetiti se samo jednoj trendseterki, iako su pojedine zaista briljirale iz dana u dan. Niti je moguće isto tako posvetiti se samo jednom tredu, koji je zapažen na ulicama ove živopisne modne metrople.

NYFW

Koje komade ulicama šetaju Njujorčanke tokokm Nedelje mode?

Međusezona je u toku, jesen 2019. samo što nije startovala. Na ulicama se u toku jednog dana promeni tri godišnja doba i uopšte nije lako doakati mid-season stilskom zadatku, naročito kada je u toku najveći modni događaj u gradu.

Street style: Best of FW

Top 25: Najbolja street style izdanja sa nedavno završenog Fashion Week-a

ELLE selekcija od 25 najboljih street style izdanja čeka vas u galeriji. Vežite se, polećemo u stiske (top) visine...

Street style: Models Look

Modeli van piste: Stil najboljih manekenki sa Fashion Week izdanja

Nijedan street style ne može da prođe bez defilea top manekenki, koje i ove sezone dokazuju da je za njih sporty + boyish + casual najidealniji spoj za dolazak i odlazak sa revije....

MFW: Best street style

6 najboljih street style izdanja iz Milana

Još jedno MFW izdanje je za nama. Osvrćemo se na top 6 street style momenata...

Street style: Milano!

Italians do it better: 50 izdanja koja dokazuju da Milano ima najatraktivniji street style

Pravo uživanje je gledati street style izveštaje koji nam stižu iz italijanske modne prestonice, jer prosto #italiansdoitbetter!

Street style: London!

Street style: Šta se nosi na ulicama Londona za vreme Fashion Week-a

Ako neko ima lud stil, to su onda stanovnice i gošće Londona. Ipak i one nisu imune na trendove pa je #lfw streetstyle obeležila prilična doza krem i bež nijansi...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12