Reč je o modelu koji se svojom estetikom toliko diči da dolazi u paru, a svojim moćnim desenima poručuje kako je vladavina dualnosti tek počela.

Pariz

Parižankama nikada nije nedostajalo smelosti te ne čudi što je pidžama trend uveliko zaživeo na ulicama najvažnije modne prestonice.

Nadogradnja ovog stajlinga podrazumeva umerenu dozu aksesoara, ali u svojoj najefektnijoj formi. To su prvenstveno nezaobilazne potpetice, ali i papuče sa krznom rezervisane za najhrabrije.

London

Glavni grad Britanije uvek stremi pomalo neobičnoj interpretaciji trendova. Međutim, s obzirom na to da je ovaj modni krik sam po sebi nesvakidašnji, dovoljno je poneti a la pidžama komplet omiljene boje i istaknutog printa, te ga uklopiti u sopstveni stil. 

NY

Thakoon je još pre dve godine domaćoj publici predstavio svoju viziju kompleta koji ostavlja utisak, a Njujorčanke su oduševljeno prigrlile ovaj trend. On se sada podiže na novi nivo i stilizuje kroz casual, ženstvene i poslovne outfite. Pidžama modeli i dalje vode glavnu reč kada je reč o originalnosti, dok se sakoi u paru sa suknjama stidljivo probijaju na sceni bossy komada.

Priredili: Ana Ostojić i Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/