Ove sezone plemeniti metali nisu rezervisani samo za nakit! Začinite vaš plakar statement metalic komadom koji će svakom vašem outfitu dati wow factor. Pogledajte na koji način se ovaj trend nosi ulicama nekih od vodećih modnih prestonica.

Pariz

Gold, gold i samo gold

Go big or go home! Parižanke su ove sezone oduševljene zlatnim komadima. Pokažite svoju smelost i kreativnost odevnim predmetom u boji najplemenitijeg metala! Na vama je na koji način ćete ubaciti dašak glamura u svoju kombinaciju.

Naš predlog je: go all out! Častite sebe zlatnim pantalonama, ukombinujte sa oversize crnom rolkom i salonkama i - voila!

London

Silver boldness

Srebro je ponovo IN u Velikoj Britaniji - pogotovo „u obliku“ maksi suknje! Budite elegantni i edgy u isto vreme, sa mrvicom futurizma. Svojim fantastičnim modnim izborom definitivno ćete privući pažnju gde god da se nađete.

Ukoliko želite da odete korak dalje, uparite suknju sa kožnom jaknom i have all eyes on you! 

NY

Pop of metal

Ukoliko želite da vaš metalic outfit bude malo suptilniji, okrenite se aksesoarima. Mala srebrna torba ili zlatne cipelice učiniće vaš izgled dodatno zanimljivim. Ako ste fan farmerki, džempera i casual odevanja kao i Njujorčanke, jedan ovakav statement aksesoar podići će vašu odevnu kombinaciju na novi nivo i pokazati da pratite trendove.

Tekst: Danijela Mitrović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/