Prvo pravio glasi: veličina je bitna. Torbatreba  da bude smisleno uklopljena  sa ostatkom odeće, ali i sa vašim ličnim dimenzijama (na primer, nemojte nositi veliku torbu, ako ste sitne građe, ili minijaturni clutch, ako imate oversize kaput). Pravilo broj dva: sva fashion pravila su više nego savitljiva, pa se tako i prethodno navedeno može uvrlo uspešno prekršiti, ako dobro isplanirate svoj stil.

Sledeća bitna stavka pri izboru torbe je formalnost prilike, što može da utiče na izbor materijala, čvrstine, boje, ali i prisustvo/odsustvo upadljivih detalja. Imajte na umu i faktor praktičnosti, jer koliko god bila cool vaša nova pismo tašna, u nju stvarno ne može mnogo toga da stane.

U moru stilova, oblika i veličina, ponekad je lako izgubiti se, ali se nadamo da će galerija fotki sa londonskih ulica pomoći da pronađete inspiraciju.

Autorka: Emma Lewis-Galić, nomadthief.com

Ne bi trebalo zanemariti važnost odgovarajuće torbe, kada finiširate svoj outfit. Savet je jednostavan: ili to uradite kako treba, ili izađite sa rukama u džepovima…