Chic Australijanka

Street spy: Sara Donaldson

Australijske blogerke jednostavno oblačenje dovode novog nivoa, Sara Donaldson jedna je od onih devojaka koje pratimo sa posebnom pažnjom.

Moda

7 street style kombinacija idealnih za prve nedelje proleća

Najaktuelnije blogerke su nam pokazale najinspirativnije modne kombinacije, koje predstavljaju spoj različitih oblika, formi, boja i samih stilova. Nama se ovo veoma dopada, a vama?

Stil: Pariz

Street style: Vive la mode, Vive la Liberte!

Dok su svoje pojavljivanje na NYFW, LFW i MFW dozirale, u Parizu smo ih od starta videli u punom sjaju i to nekoliko puta na dan.

Stil: Pariz

Street style: Pariske bravure u režiji najstilizovanijih dama na svetu

Poslednja stanica FW izdanja je rezervisana za Pariz!! Raskošan, skupocen, otmen i classy Pariz je "ispit" koji samo najhrabriji i najkreativniji polože! 50 najboljih s početka PFW-a, vas čeka u galeriji >>>>

Lepotice Milana

Street style: Prelepe žene Milana

Italijanski "dolce vita" stil raskošnih materijala, eklektičnog printa i živopisnih boja okupirao je sve gošće Milana koje su se bez problema "pretvorile" u zavodljive lepotice koje za sobom ne ostavljaju samo trag eteričnog parfema i besprekornog stila, već i neke magične lepote koja razoružava na prvi pogled!

Street style: Milano

Street style: Lepotice Milana (1. dan MFW-a)

Ne znamo za vas ali mi smo jedva čekali pa da se preselimo iz Londona u Milano i da vidimo u punom sjaju Gildu, Annu, Eleonoru, Giovannu, Giorgiu i ostale stylish Italijanke koje definitivno preuzimaju primat od Francuskinja poigravajući se s modom, i to najviše u domenu boje!

Street style: London

Street style: Buntovnice sa londonskih ulica

Boje!!! London nikad ovako nije bio živopisan, prepun eklektičnih boja!!! Obratite pažnju na detalje, posebno na cipele i box torbice!

Njujork: Best of

15 najboljih street style izdanja sa NewYork Fashion Weeka

Dok se kompletna modna svita seli u London, mi se osvrćemo na najbolja izdanja sa njujorških ulica. U fokusu su boje kojima su Njujorčanke i ostale stylish zvanice FW-a borile protiv sumornog vremena!

Stil: Modeli van piste

Street style: Stil najboljih manekenki sa NYFW-a

Vamp usne, prirodna kosa, beo ten i all black... Ako ste se pitali šta oblače najzaposlenije manekenke današnjice dok traje FW izdanje, zavirite u našu galeriju u kojoj vam donosimo najzanimljvija izdanja sa Njujorške nedelje mode.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120