13 Modnih saveta koji vam mogu pomoći u svakoj situaciji

Pitate se kako se obući prikladno za sve prilike, ne iskakati iz okoline, a ipak decentno privući pažnju, kako kombinovati boje i modele, te s čim kombinovati nakit? Onda je vreme da naučite osnova pravila stila, oprostite se s modnim greškama i uvek budete spremne za svaku priliku.

Poznate dame i loši izbori: Modni promašaji 2020-te

Koliko god moda postala prilagodljiva i sve što smo mislili da je out, ponovo je in, a spoj nespojivog modni princip koji su uspeli da usvoje samo iskusni modni poznavaoci, činjenica je isto btako da neke stvari nikada neće biti prihvatljive.

Celebrity style

Najbolji modni trik kojem nas je naučila Brigitte Macron

Kombinovanje ovog komada uz praktično svaki drugi stajling, postao je prvoj dami Francuske ove godine svejevrsni modni pečat.

Otkrivamo: Zašto ni pravo ni veštačko krzno više nisu u modi?

Da li ste znali da ni veštačko krzno danas nije adekvatna zamena za pravo, a kakva je zaista situacija koja podržava animal friendly stav, istražuje Ana Ostojić, modni urednik magazina Elle

Melanijin stil

Ko plaća luksuzne dizajnerske komade Melanije Trump?

Da li prva dama dobija dizajnarske komade, baš kao i ostale velike zvezde?

Skandinavka sa besprekornim stilom: 4 modne tajne Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek, ultimativna scandi it-cura otkrila je za Net-a-Porter koja modna pravila ne smemo da kršimo ni po koju cenu. 1. Odvojite letnju i zimsku garderobu Sortirajte

Ko je Mark Bryan? Muškarac koji je zapalio internet stajlinzima u suknjama i štiklama

Roze je za devojčice, plavo za dečake. Suknje su za žene, pantalone za muškarce. Bilo nekada. Baš kao što žene bez problema preferiraju plavu boju u svojim stalinzima, a roze neke čak ne mogu ni da smisle, dok su panatlone još od vremena Katharine Hepburn postale primat u ženskom garderoberu, tako su i roze tonovi poslednjih godina postali ne samo prihvatljivi, već i omiljeni u muškom garderoberu, a sada će to možda postati i suknje, makar sudeći po odvažnom primeru fantastičnog Marka Bryana.

Ne kupujte novo - prepravite: 6 modnih trikova koje bi svi trebalo da znaju

Sve je više nas koji žele da uštede i kupuju manje, a sad je pravo vreme da iskoristimo najbolje od onoga što imamo. Evo kako se to radi.

Po uzoru na Brigitte Macron: 4 trika da postignete nonšalantan francuski šik

Francuskinje se smatraju oličenjem onoga što predstavlja stilski šik, a možda je najbolji predstavnik etosa tog stila koji odlikuje "la république" upravo prva dama republike - Brigitte Macron.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin