S vremena na vreme, nova glumica se pojavi koja zaokupi pažnju svih medija. Međutim, samo nekolicina uspe da „preživi“ i opstane u fokusu javnosti. Tako je bilo sa Lupitom Nyong’o, a nekako imamo osećaj da će biti i sa prelepom glumicom Nicolom Peltz.

Ova 19-godišnjakinja koja likom podseća na mladu Charlize Theron, ali i veliku Faye Dunaway još uvek je početnik u svetu glume shodno činjenici da smo je videli tek u najnovijem delu Tranformersa: Age of Extinction, ali akciona uloga je bila više nego dovoljna da nam Nicola privuče pažnju.

Doduše, da nije bilo glamuroznih toaleta na nekim premijerama i sedenja u prvom redu na revijama modnih kuća Miu Miu i Dior, možda bismo je i „zaobišli“. Ovako, ne možemo da se nagledamo seksepila i stila koji Nicolu prati.

Ako je suditi po onome što smo do sada videli, platinasta Nicola je krajnje fleksibilna kada je u pitanju stil, ali opet verna provernoj paleti i najboljim dizajnerima, pa smo je viđali najčešće u Pradi, Fausto Puglisiju i Stelli McCartney.  

Dama koja likom podseća na mladu Faye Dunaway i Charlize Theron ima i prefinjen osećaj za modu koji nam je zapao za oko...