Iako nismo uspeli, bar nam se čini po komentarima koji su usledili, da vas ubedimo da se Parižanke oblače najbolje na svetu, bar u sferi sofisticiranog chica, u ovo smo sigurno: najkul modna banda živi u Parizu.

Emmanuelle Alt (glavna urednica francuskog Voguea), Capucine Safyurtlu (modna urednica francuskog Vogua) i Geraldine Saglo (glavna stilistkinja i asistentkinja Capucineove) gde god da se pojave izazivaju pažnju svojim usklađenim, skoro pa identičnim autfitima.

Ove dame neguju jednostavan look koji odražava njihovo samopouzdanje, ali i pariski šarm koji svaka od pomenutih poseduje.

Iako često izazivaju veliki broj komentara apropo svoje mršavosti, Emmanuelle, Geraldine i Capucine “svoju” mršavost nose elegantno i sa stavom pa mali broj kilograma ne upada u oči kao kod nekih drugih žena. 

Ove dame biraju odeću s potpisom Isabel Marant, Balmain, Zadig & Voltaire, A. Wang, i to modele koje možete lako u sličnim varijantama da pronađete u pristupačnoj Zari, Mangu i H&M.

Od komada najviše vole da šetaju belu košulju, kožne jakne, crni blejzer, military mantil i kaput, zatim beo jeans (čestoo), crni jeans, isprane sive farmerke, cigaret pantalone (Emmanuelle) i crne kožne pantalone.

Ove Parižanke izbegavaju aksesoare. Tek naočare i sat, ali i to tek ponekad, dok na nogama isključivo nose crne stiletto salonke,  jednostavne crne baletanke, oksfordice ili sandale.