Brazilska lepotica i modna blogerka Helena Bordon je u paru sa drugaricama iz detinjstva (Bernardino, Luciana i Macela Tranchesi) pre 6 godina osnovala high street brend 284 koji već odavno spade u top brazilske brendove koji imaju urbanu modu za oba pola, kao i aksesoare  i obuću.  

Brend je do sada sarađivao sa nekoliko poznatih lica, kao što je Naomi Campbell koja je bila promo lice Black Panther kolekcije.  

Helena je inače ćerka Donate Meirelles, kreativne direktorke brazilskog high-fashion butika Daslu (i sadašnje urednice stila u Vogue Brazil ) u kom je Borodnova stekla osnovna znanja o modi, njenom plasiranju i prodaji.

Pre nego što se upustila u preduzetničke vode, Helena je završila srudije poslovne administracije u Londonu radeći nakon studija kao stažista u modnoj kući Valentino.  

Stajliš dama ima od nedavno i svoj sajt helenabordon.com na kom nudi savete oko stila, putovanja i lepote. U avgustu prošle godine, Helena je čak dizajnirala capsule kolekciju nakita za brazilsku kompaniju Luiza Setubal’s LOOL.

Njen Instagram prati više od 185 000 ljudi, a stil koji je fuzija romantičnog i urbanog komentariše trostruko više.  

Ova dama iz Sao Paola je definitivno cura koja modu shvata ozbiljno a stil poseduje, tu nema diskusije!

Ako izuzmemo Oliviu, Miru, Annu i Giovannu, jedna devojka je za vreme nedavno završenog Fashion Weeka bila ubedljivo najzanimljivija i najfotografisanija street style dama!