Odrasla na Upper East Sideu, postala je poznata kao PR modne kuće kreatorke Diane von Fürstenberg, ali i kao zvezda serije The City.

Olivia je od onih koji nikada nisu načinili modnu grešku i dobro poznaje stilska pravila. Njen recept glasi – manje je više. Jednostavno je novo komplikovano. Bež je nova crna.

Ona je i jedna od definitvno najfotografisanijih osoba na svetu, a dodatan bonus u njenoj biografiji je to što je amsbasador humanitarnog projekta pod nazivom Pikolinos Maasai Project.

Ova devojka je od obične bogatašice postala jedna od najpoželjnijih osoba na svim događajima i revijama. Ako ste mislile da je lako, grešite. Watch and learn.

Obično biram zdravu hranu

„Ako sam kod kuće, idem u Whole Foods i kupujem mnogo svežih proizvoda. Volim da jedem organsku hranu, koliko god je to moguće. Kada mogu, bavim se bikram jogom. I ne idem na dijete. Jednostavno, vodim se time da zdravo jedem svaki dan.“

Njujorčanka koja nikada ne greši

„Kada izlazim iz kuće moram da budem potpuno sabrana. Uvek se sredim, bez obzira na to da li me neko čeka ili ne. Sređujem se za sebe, a ne za njih.“ Svaka njena odevna kombinacija promišljena je do samih detalja. Olivia je kraljica modnih dodataka i upečatljivih komada – tu su uvek jedinstvene cipele, zanimljiva torbica, statement jakna i predimenzionirani nakit. Svaki njen look je kompleksan i kao takav vrhunski izveden.

Devojački stan

„U svom domu se osećam najlepše. Sama sam ga uređivala pažljivo birajući svaki detalj.” Kao i sve it devojke, morate imati predivan stan u najelitnijem delu Manhattana.

Naslovna strana

Šarmantna Olivia je junakinja naslovnih strana najprestižnijih magazina. U svom booku ih ima vise nego većina manekenki, pevačica i uspešnih glumica. Neka od izdanja sa njom na naslovnoj strani važe za najprodavanija.

Kampanje

Kada vam naslovna strana nije dovoljna, onda prelazite na kampanje. Rochas i Hogan samo su neki od brendova koji su ukazali poverenje Oliviai uključivši je u svoje kampanje.

Prvi red

Morate biti na svakoj bitnijoj reviji. Ne samo da morate prisustvovati, već morate sedeti u prvom redu, rame uz rame sa najvećim urednicama na svetu. Već je postalo uobičajeno da na fotografijama prvog reda vidimo Oliviau u društvu uticajnih ljudi.

City

Svoj lični TV show. Zvuči kao obavezna stavka za svaku bogatu naslednicu.  The City je najgledaniji rijaliti u kom vidimo Oliviau u potpuno drugačijem svetlu nego što smo je zamišljali.

Blog

U naletu modnih blogerki koje haraju svetom, da biste postali najuticajnija – morate biti prva. Njen jako zapažen blog samo je još jedna od stvari koje je stvaljaju među najuticajnije osobe u modnom svetu.

Verenik

Verenik maneken kakvog svaka žena želi. Neko ko može da parira njenom stilu i tempu života. Izgledaju kao par iz bajke. Dakle, potreban vam je princ da vas prati.

Gossip girl

Svi smo svedoci uticaja poznate teen serije Gossip Girl, koja je svojim sadržajem postala kulturološki fenomen savremenog životnog carstva na Manhattanu. Svaka devojčica poželela je da barem na trenutak bude Blair. Ako niste znali, inspiracija za čitavu seriju bila je Olivia i njeg raskalašni život.

Tekst: Milan Đačić