Ne postoji osoba na svetu koja se transformisala više od Madonne! Njena veština da uvek bude drugačija, da prođe kroz nekoliko reinkarnacija je oduvek inspirisala dolazeće zvezde, pa tako ne možemo a da ne primetimo copy-paste kod Lady Gage, Rihanne, ali i poslednje u nizu mini Madonne, Miley Cyrus. Ali…, jedna je Madonna!

Kada se Madonna pojavila sredinom 80-ih na sceni, njena eksplozivna pojava -  blonde hair, čipkani brushalteri, mrežaste čarape i krst oko vrata, je samo nagovestila da je ova dama došla da pokori muzički svet i da njime vlada i vlada…  The Material Girl je svoj provokativan, nekonvencionalni stil objasnila ranim gubitkom majke jer su "majke te koje decu podučavaju lepom ponašanju", pa pevačica nije imala prilike da nauči bilo šta od nekih pravila kada je u pitanju odeća, ponašanje…

Kada je svojoj muzičkoj karijeri dodala i karijeru pisca, glumice i filantropa, Madonna je eksperimentisala sa manje provokativnim izgledom, pogotovo u eri kada je bila udata za režisera Guy Ricchie-a i kada je snimala biografski film o Evi Peron, viđali smo je u glamuroznom i svedenom look-u.

Međutim, čak i kada je postala majka, 55-godišnja Madge nije prestala da nas iznenađuje i nosi krajnje dare kombinacije, kako na sceni, tako i van nje. Mi još uvek imamo flešbekove njenog izvođenja pesme "Hollywood" na MTV Video Music Awards 2003. godine, kada se poljubila sa Britney i Christinom.

Pogledajte obavezno presek njenih transformacija do sada i javite nam koja je vaša "omiljena" Madonna?

Pop zvezda današnjice je do sada menjala svoj stil, čini nam se, onoliko puta koliko je u svojoj cenjenoj karijeri imala pesama - nekoliko stotina!