Od prvih prolećnih kombinacija koje smo ogrnuli klasičnim trenč mantilom do lanenih odevnih komada, pletenih torbi i kupaćih kostima koji su stigli na police naših omiljenih modnih butika, istakli nove trendove i najpoželjnije modele i najavili naš letnji look, prolećna i letnja sezona najraskošnije su vreme u modnom svetu.

(Neodoljive tufne: 20 kombinacija za ultimate inspiraciju)

Ipak, usprkos svoj raskoši prolećnih i letnjih modnih trendova, jedna od onih ključnih kombinacijama iz prolećnog i letnjeg ormara koju obožavaju baš sve trendseterke, a za kojom ćete i sami neretko posegnuti krije se u efektnom spoju jednostavnih i nenametljivih klasika.

(Tres Chic: Kombinacija koju Francuskinje obožavaju)

O kojoj kombinacjii je reč?

Kombinacija jeansa i bele košulje s trendi detaljima stvoriće savršenu svakodnevnu gradsku uniformu za prolećne i letnje dane. Istovremeno ležerna i trendi, ova magična formula koju su unutar svojih ormara već otkrile brojne modne trendseterke, donosi sređen izgled s daškom francuskog šika.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/