Prkosi tradiciji: Melania Trump u belom kaputu i nude Christian Louboutin salonkama na dan svetog Patrika

foto:Profimedia

Predsednički par se pojavio na službi kako bi obeleželi irski praznik koji se slavi širom sveta, ali su odlučili da ovog puta prkose pravilima oblačenja.

Prva dama Melania Trump i predsednik SAD-a Donald Trump prisustvovali su službi u crkvi Sv. Džona u Vašingtonu kako bi obeleželi Dan svetog Patrika, piše Stil.

(Karo salonke kao glavno stilsko "oružje": Melania Trump još jednom dokazala kako su cipele najbolji i najlakši način da eleganciju dignete na viši nivo)

Ono što su mnogi primetili jeste da ni Melania, ni Donald Trump ovoga puta na sebi nisu imali ništa zeleno kako nalaže tradicija na ovaj dan.

Dok je Kate Middleton, kako i sve druge supruge visokih zvaničnika koji obeležavaju ovaj irski praznik, danas nosila zeleno od glave do pete, čini se da Melania Trump jednostavno ove godine ne želi da poštuje pravila, kao što je to uradila prethodne.

Ona se ovaj put opredelila za belu boju. Odabrala je kaput dužine do kolena sa dva reda dugmadi i radom koji podseća na čipku na rubovima. Uz njega je uparila omiljeni model stileto štikli u boji kože koji potpisuje čuveni Christian Louboutin.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin