Neutralna paleta koja spaja crnu i belu boju, te zagasite i nenametljive bež, plave, zelene i braon nijanse, još uvek će biti savršen izbor ako unutar svojih ormana želite da kreirate svestranu garderobu u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija.

Odgovor na brojne modne dileme krije se upravo u onim jednostavnim klasicima i basic komadima.

U spoju, te sa dodatkom tek nekoliko trendi detalja iz modnog, ali i beauty sveta, basic komadi mogu stvoriti vrlo efektan stajling.

(Favorit u svakom ormaru: 3 načina kako da nosite rolku i izgledate chic)

Od ležernih poslovnih kombinacija do savršenog outfita za vikend druženja, odlazak u bioskop ili na after-work piće sa prijateljima, spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja uvek će ponuditi kombinacije koje ćemo nositi od jutra do večeri i pritom se osećati i izgledati odlično.

Ipak, kombinacije nekoliko omiljenih komada s vremenom će postati predvidive i nimalo uzbudljive. Polica s modnim dodacima tada će doneti savršen začin našim omiljenim komadima. Nekoliko dovitljivih odabira u trenu će transformisati i najjednostavniju kombinaciju.

("Dosadan" komad bez kog modni urednici ne mogu da zamisle svoj stil)

Kako bismo pronašli one outfit formule koje će sa stilom odgovoriti na baš svaku priliku zavirili smo u ormane popularnih trendseterki čiji stil možemo opisati kao klasičan, ali sa modernim twistom, koji mu daje vrlo trenutan i neodoljiv izgled.

Uvek elegantne, ali s dozom ležernosti zbog koje ćete se osećati jednako dobro kao što ćete i izgledati, ove priznate devojke od stila, otkrile su ne samo one najbolje komade, već i najbolje načine kako ih nositi tokom jedne čitave sezone.

Preuzeto sa portala:Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/