Učimo od neprikosnovene: Tajna savršenog stajlinga Monice Bellucci krije se u ovih devet savršenih izdanja

Čuvena italijanska glumica uspeva da održi svoj bezvremeni stajling praktično istim, a da ujedno prati modne trendove i u isto vreme uvek izgleda savremeno, elegantno, ženstveno i jednostavno tako njoj svojstveno.

Proteklih par godina Monica nosi komade koji ne otkrivaju toliko, ali i dalje uspeva da izgleda seksi, na neki način sada je možda i lepša no što je ikada bila.

Ne odustaje od duge kose i sitnih visećih minđuša, spoj koji uokviruje njene predivne crte lica.

Iako je duga kosa sama po sebi možda zahtevna za održavanje, nagrada nikada ne izostaje.

(Tajna izgleda Monice Bellucci: Sedmodnevna dijeta i režim vežbanja italijanske lepotice)

Sitan detalj poput minđušica, možda izgleda kao nešto nebitno, ali to nikako nije. U puitanju je ipak aksesoar koji uglavnom sija i koji zbog tog sjaja vašem licu daje poseban pečat.

Crna je njena zaštitna boja, a mala crna haljina njen komad broj 1, i jedno i drugo nosi na način  na koji bismo svi voleli.

Tajna je u sledećem: dobro ukorjena haljina koja laska vašoj silueti, monohormna paleta ili monohromna paleta u posju sa čipkom za upečatljiviji doživljaj i vrtoglave potpetice.

Dužina suknje je uvek klasična, kao i izbor formi i modela, bilo da su u pitanju aksesoari ili odeća.

(Sve tajne Monice Bellucci: 11 stvari koje niste znali o najlepšoj Italijanki)

Poseban način da izdigne seksepil na viši nivo jesu odela u vidu sakoa i pantalona, koje glumica ume da iznese tako da se kompletan Kan okrene za njom, iako su crvenim tepihom u isto vreme prodefilovale duplo mlađe glumice i manekenke, pritom duplo golije!

Jedna paleta, detalji u istoj boji, ali drugačije strukture, kroj koji vam pristaje savršeno i to je sve.

Manje je mnogo, mnogo, mnogo više, toliko nam je puta Monica Bellucci to dokazala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>  https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin