Tokom zime, izazov je pronaći balans između praktičnog i trendi odevanja. Znate sami kako je kada je napolju debeli minus, vetar i najava snega a vi treba da izgledate elegantno, u trendu i vrlo stilizovano.

Kako!? Teško!

Ako planirate javni prevoz, onda je to stvarno izazov. 

Ali ako već hitate na neki sastanak ili event s taksi opcijom, onda o prefinjenoj modi možemo da pričamo bez uvijanja.

Naravno, to se retko kada odnosi na celebrity.

Njima je imperativ da 24h u nedelji izgledaju super chic, super glam. I tako tokom cele godine.

A najbolji način da izgledate šik tokom zime jeste da obučete neki dugačak kaput u paru sa maksi haljinom.

Combo nalik ovom što nam je demonstrirala Angie u Londonu juče.

Naime, holivudska diva koja se navodno dogovorila sa bivšim mužem, glumcem Bradom Pittom o zajedničkom starateljstvu, primećena je u engleskoj prestonici kako izlazi iz hotela u svedenoj kombinaciji koja je podrazumevala crni kaput od kašmira i belu midi haljinu svilene osnove s čipkom u predelu dekoltea.

Vidno raspoložena i sveža (kao i da se malo popravila ako smemo da primetimo!) Jolieva je ovu jednostavnu kombinaciju osvežila seksi metalik salonkama na špic, dok je kompletan look začinila efektnim crvenim karminom i puštenom, blago prelomljenom kosom koja je izgledala kao da ju je zvezda filmova By the sea i SALT nedavno tretirala s prelivom, shodno sjaju i divnoj, malo svetlijoj kestenjastoj boji od one koju je Angie ima do sada.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/