Dobro, nije nam baš Melania otkrila činjenicu da efektan kaput dobrog kroja može da iznese bilo koji basic look. To smo znali i pre. Ne, ona nam je više poslednjih nekoliko nedelja demonstrirala kako trenutno ima ormar sa najboljim modelima kaputa te da tu ne postoji pravilo "biraj samo neutralne od fine vune" već i "neobičan dezen imperativ je otmenog i skupocenog izgleda".

Od kada je startovala zimska sezona Melania ne prestaje da šeta fenomenalne modele kaputa.

Šta ih mahom odlikuje?

Dužina do kolena ili malo ispod, efektan karo ili apstraktni dezen te kroj koji se vešto poigrava sa bolerom ili prati liniju tela te ističe taj manekenski stas lepe Slovenke.  

Iako nam je teško da odaberemo omiljeni u njenoj režiji, blagu prednost dajemo žutom koji je gospođa Trump ponela uoči Halloweena.

Kao i Diorovom bež modelu šireg A kroja sa geometrijskim crveno-crno-belim motivom s potpisom Diora koji je razbesneo američku javnost činjenicom da mu je cena paprena - 9.000 dolara!  

Da, to je još jedna odlika većine Melanijinih kaputa - mahom su dizajnerskog potpisa i koštaju prilično. Samo dan pre Diorovog prva dama Amerike ponela je crveno-crni model na postavljanju jelke u dvorište Bele kuće, i mediji su ceo dan pisali i komentarisali takođe visoku cenu modela (4.000). 

Pogledajte na sledećoj stranici koji još kaputi supruge Donalda Trumpa nisu zaobišli stupce u glavnim vestima, ali i naše (modno) oko:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/