Jesenja klasika: 7 načina da nosite bež boju po ugledu na Victoriu Beckham

Foto: Profimedia

Nežna, elegantna, klasična - epiteti kojim se opisuje bež boja mahom su ove prirode, baš kao i oni kojim se opisuje stil Victorie Beckham, pa ako neko zna na najbolji način da iznese ovaj bezvremeni ton, onda je to svakako ona!

Iako je bež boja dominirala i tokom proleća, činjenica je da je u pitanju ipak jedna od omiljenih i svakako večnih jesenjih nijansi.

Svetla karamel ili zaparvo krem boja, kako se najčešće naziva, poznata je kao neprevaziđena boja klasičnog damaskog stila, a dokaz za ovu tvrdnju nalazimo u bezvremenim klasicima ove vrste, poput Burberry trenč mantila i čuvenih Chanel stileto dvobojnih štikli i baletanki sa crnim vrhom, dok je ostatak cipele bež boje.

Victoria poseduje razne komade u nekoliko nijansi bež boje, a kombinuje je naravno u paru sa svojojm omiljenom teget bojom, ali i komadima upečatljivih tonova.

Za svedeniji izgled kombinujte bež sa teget i sivom, nešto elegantniji utisak postiče se kombinacijom crne ili bele, dok se upečatljiv izgled postiže u kombinacijama sa crvenom ili tamno zelenom.

 

 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin