Kada razmišljamo o tome šta ženu može u sekundi da učini da izgleda starijom nego što zaista jeste, obično nam prvo na pamet padaju greške sa šminkom - ali, kako se čini, ponekad odgovor leži u onim modnim izazovima.

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odeće zbog kojih možda ostavljamo drugačiji utisak od onog koji smo želele. U svakom slučaju, lični stil nikako ne treba da menjate (bez obzira na gomilu trendova koji nam svakodnevno dolaze i odlaze!) jer on nema nikakve veze s godinama koje imate, međutim o ove četiri modne greške svakako treba da povedete računa: 

1. Loše skrojena suknja/haljina

Uski kroj suknje do kolena može da izgleda vrlo poslovno, ali i prilično seksi - u doslovno svakoj dobi! Međutim, takva suknja mora savršeno da ti stoji, jer u suprotnom odaje sasvim drukčiji utisak. U prevodu, pazite na kroj suknje i haljine užeg kroja, jer ovi komadi zaista treba da pristaju uz telo. Ako su preširoke, odnosno loše krojene, obavezno ih prektojite tako da vam idu uz telo, jer će vas u protivnom proširiti na delovima tela gde to nikako ne želite.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/