Jesen je sa sobom donela trendove koji su zaživeli u punom jeku i bez kojih je news feed Instagrama postao nezamisliv. Od animal printa do neonskih boja, trendseterke su u ovoj sezoni prigrlile poprilično upečatljive trendove koji ne mogu proći nezapaženo.

Ukoliko ste ipak ljubiteljka klasike i preferirate kvalitet ispred kvantiteta, onda vam je vrlo verovatno drag i blizak stil chic Francuskinja. Ove dame nikada ne prate trendove već neguju svoj elegantan, a u isto vreme opušten stil koji im pruža udobnost i samopouzdanje u svakom trenutku. Kao što smo i očekivali, sledeći trendovi nisu prošli njihov oštri sud i za njih oni kao da i ni ne postoje. 

1. Glomazne patike 

Iako važi za jedan od najpopularnijih modela patika poslednjih nekoliko sezona, patike koje je promovisao Demna Gvasalia nikada nisu pronašle "put" do srca trendsetera. Posebno ne ove koje je lansirao Gucci sa dekorativnim fejk draguljima. Veliko "ne" kod Francuskinja!

2. Teddy jakne

Francuskinje su poznate po svojoj ženstvenosti i pomnom biranju komada koji laskaju njihovoj figuri. Trend Teddy jakni ove dame zaobilaze u širokom luku jer ni na koji način ne prijanja figuri i ne doprinosi ženstvenom i nežnom izgledu. 

3. Karirani drečavi print

Iako vole diskretan karirani print koji ima u sebi podlogu u nude ili sivoj boji, drečave kombinacije u neon bojama i jarkim nijansama crvene, narandžaste i pink nikada nisu naišle na odobravanje Francuskinja. 

4. Biciklističke helanke

Svetske trendseterke ovaj sportski komad nose čak i na sakoe, ali Francuskinje i dalje smatraju da je helankama mesto u sali za vežbanje ili teretani. 

5. Neonske boje

Francuskinje uvek biraju nežne i neutralne boje koje im daju prostora za igru detaljima. Neonske boje kod njih ne prolaze čak ni u sportskim prilikama. 

izvor: Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/