Postoji bezbroj razloga zbog kojih obožavamo jesen – od osećaja novog početka koji nam uvek donosi i nekoliko svežih, ali još uvek sunčanih dana koje ćemo provesti u šetnjama i u ispijanju posljednjih kafa na terasi našeg omiljenog kafića do sezone kestena i najfinijih poslastica.

Raskošna paleta boja i bezbroj novih trendova unutar našeg ormara još su jedan od razloga zbog kojih ćemo uživati u jesenjim danima ispred nas. Od omiljenih klasika do uzbudljivih noviteta koje su nam za novu sezonu pripremili modne kuće, dizajneri i brendova, jesen u ormaru raskošna je baš poput one u prirodi koja nas okružuje.

U potrazi za savršenom outfit inspiracijom za jednostavne, efektne i elegantne dnevne kombinacije zavirili smo na Instagram profil nemačke modne blogerice Nine Schwichtenberg.

U svojim prvim slojevitim kombinacijama stvorenim za jesenje dane, Nina je već istakla najpoželjnije komade sezone i odlične ideje kako ih nositi tokom naredih nedelja.

Pogledajte u nastavku najbolje #fall kombinacije Nine koja stoji iza bloga Fashion Carpet

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/