Meghan Markle

Senzacionalnu venčanicu Meghan Markle kreirala je Britanka Clare Waight Keller, koja sedi na čelu kreativnog tima pariske modne kuće Givenchy. Haljina za koju se prvobitno spekulisalo da će je dizajnirati australski brend s britanskom adresom Ralph & Russo, na kraju je iznenadila mnoge.

Iako tačan iznos haljine još uvek nije poznat, strani mediji navode iznos od 200 hiljada funti, a govori se da je sama proba venčanice koštala 4000 funti.

Jackie Kennedy

Od venčanja Jackie i Johna F. Kennedy-ja prošlo je čak 64 godine, ali sudeći prema fotografijama, još uvek je jedno od najotmenijih. Modna ikona, a kasnije i prva dama Amerike, nekoliko dana pre odlaska pred oltar doživljavala je veliki stres zbog problema s haljinom.

Zbog mnogo prepravki koje je zahtevala od dizajnerke Ann Lowe, koja je osmislila i haljine za deveruše, Jackie je odustala od izvorne haljine i potražila novu koja je na kraju platila tek 500 dolara. Međutim kada se pojavila pred mnoštvom okupljenih, niko nije ostao ravnodušan.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/